Cine suntem

COSTEAconsulting a aparut in 2014, cu un scop clar: sa ajute echipele si antreprenorii sa puna in valoare cu succes oportunitatile oferite de noua economie digitala

"Pe masura ce lumea se schimba si evolueaza ne ajutam clientii sa tina pasul si apoi sa conduca domeniul in care activeaza, prin Digital."

"Pe masura ce lumea se schimba si evolueaza ne ajutam clientii sa tina pasul si apoi sa conduca domeniul in care activeaza, prin Digital."

Despre Cosmin

Fondatorul nostru, Cosmin Costea a inceput aceasta companie, dupa o cariera de succes de 15 ani in managament, cu perfomante in eCommercce, Digital Marketing  & OmniChannel Retail.
Acum, el este de asemenea lector pentru Digital Transformation și juriu in Sheffield MBA  Business strategy module.
Activitatea sa academica a constat în studierea ingineriei în calculatoare alături de  UK Executive având Master in Administrarea Afacerilor la Universitatea din Sheffield.
Acum, el este de asemenea lector pentru Digital Transformation și juriu in Sheffield MBA  Business strategy module.

Experienta

Misiunea lui este sa sprijine diferite echipe in asa fel incat acestea sa-si creasca profitabilitatea vanzarilor si valoarea detinuta de actionar prin metode bine structurate si practice: Transformare Digitala, Imbunatatirea Proceselor in Business, consultanta si training eficiente in eCommerce.
Inainte de constituirea companiei COSTEAconsulting, Cosmin a facut parte din compania Deloitte Digital. Prima sa conexiune cu domeniul business-ului si a consultantei a fost in vremea in care acesta a lucrat pentru SAP si Metro.
Activitatea sa academica a constat în studierea ingineriei în calculatoare alături de  UK Executive având Master in Administrarea Afacerilor la Universitatea din Sheffield.
Expertiza si cunostiintele sale unice sunt bazate pe experienta directa pe care a acumulat-o in implicarea si dezvoltarea proiectelor digitale din toate ariile.

Consultant Digital

Dezvoltarea strategiei si a businessului pentru compania numită Deloitte Digital cu focus pe Europa Centrala cu scopul de a optimiza: Transformarea Digitală, OmniChannel si consultanta in eCommerce si implementare software.

Implicare, suport si ajutor pentru brandul HEINEKEN in dezvoltarea de success a strategiei business B2B in vanzari online pentru retail si Horeca.

Proiect complex de transformare digitală pentru brandul IKEA, mai exact planificare si implementare a initiativelor digitale in SEE.

Definire si indrumare in implementarea Programului de Transformare Digitala pentru SYNEVO.

Evaluarea maturitatii Digitale pentru SOLARTIUM, una dintre cele mai inovative companii din domeniul sanatatii.

Digital training la nivelul Boardului pentru Signal Iduna, Altex si MediaGalaxy

Software Vendor

Dezvoltarea business-ului cu SAP pentru gestionarea

Software Implementation

Proiecte de implementare a software-ului pentru companii precum SEA, ELECTRICA si Carrefour in domeniile eCommerce si CRM.

Indrumare si sprijin pentru implementarea initiativelor eCommerce, aplicatiilor pentru mobil si optimizarea website-ului.

Implicare in dezvoltarea canalului de vanzari online pentru brandul HEINEKEN.

Business Manager

Managementul intregii retele locale Ecommerce business pentru METRO, o poveste de succes inregistrata pentru toate afacerile online METRO in Europa Centrala si de Est.

Testimoniale

Am lucrat alături de Cosmin pe un proiect internațional, care includea elemente tehnice si de business avansate. Cosmin a fost capabil sa se ocupe de ambele foarte bine si m-am bucurat sa lucrez cu el, pe tot parcursul procesului.

Marteen van der BeekAssociate Partner, Spark Optimus

Am avut placerea sa lucrez alaturi de Cosmin la crearea profilelor de clienti pentru Heineken Stockday. Cosmin este o persoana pragmatica, cu care este usor sa lucrezi si e foarte priceput cand vine vorba de eCommerce si dezvoltarea de strategii. Deschiderea lui spre colaborare si invatarea plus aplicarea noilor metodologii au demonstrat cat de dedicat este sa inteleaga clienti si sa sprijine afacerile cu care lucreaza. El este un om de echipa si un expert in eCommerce, care ar fi o valoare importanta pentru orice echipa.

Seema SharmaCustomer Journey Insight Manager, Amazon

Am colaborat cu Cosmin in timpul proiectului de dezvoltare al primului magazin online pentru Metro Cash & Carry Romania, unde el a fost responsabil de implementarea noilor procese de eCommerce. Profunzimea cunostintelor sale, atat in procesele de eCommerce Business cat si in IT si abilitatea sa de a aduce participanti laolalta au fost factorii cheie in livrarea cu succes a noului canal de vanzari pentru afacere. Am fost impresionat de energia si dedicarea lui pentru a face un succes din acest proiect.

Cristian MechenieDirector of Engineering, Metro Systems Romania

Experienta Profesionala

Deloitte Digital – Strategy Director for Central Europe

A condus si a fost responsabil de strategia principala si dezvoltarea business-ului in cadrul companiei Deloitte Digital pentru  Europa Centrala: Polonia, Romania, Republica Ceha, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovenia si Croatia.

SAP – Business Consultant

Dezvoltarea businessului, Pre-sales, sales, Digital business blueprint si implemntare suport pentru platformele SAP Hybris pentru e-commerce, Marketing, Cloud for sales, Cloud for service.

E-Commerce Manager

Romania a fost selectata pentru a face parte din proiectul pilot pentru extinderea businessului E-Commerce, am fost selectat sa conduc acest proiect si sa manageriez intreaga retea locala METRO Hybris E-commerce business.

Council Member, GLG (Gerson Lehrman Group)

Consultant business pentru E-commerce, OmniChannel si transformare digitala.

Experienta Academica

Universitatea Sheffield

Diploma in Master pentru Business si Administrarea Afacerilor pe pozitie de executiv

Chartered Management Institute

Domeniul de Studiu nivel 7 in management strategic si leadership Londra – 2012-2014

Universitatea ,,Politehnica’’ din Bucuresti

Licenta in Stiinta (5 ani) domeniul de studiu: Informatica 1996-2001

Doresti sa lucram impreuna?

Expansiunea digitala a unei afaceri este complexa dar nu trebuie sa fie complicata