Instrumente

Transformarea digitala a afacerii sau dezvoltarea unui eCommerce business se fac mai usor si mai repede, cand ai instrumentele potrivite.

In aceasta sectiune vei gasi recomandari de instrumente (pe care noi le-am testat si validat in practica) din diverse departamente ale unei afaceri: Project Management, Marketing, Vanzari etc. Vom actualiza constant aceasta lista.

Alege instrumentul

Monday

Este o platforma de gestionare a proiectelor, care ajuta companiile sa gestioneze intr-un mod eficient sarcini, proiecte si lucrul in echipa. Monday are o interfata prietenoasa, este usor de folosit si suporta integrari cu diverse aplicatii precum Zoom, Slack, Salesforce, Mailchimp, Excel si multe altele.

Afla mai multe

Lucidchart

Este o platforma web care te ajuta sa ai mai multa productivitate in timp real. Cum? Lucidchart iti permite colaborezi cu alti colegi la realizarea de scheme,grafice si diagrame.

Astfel, ai o reprezentare foarte vizuala si structurata a pasilor de parcurs, ceea ce te ajuta sa economisesti timp pretios. 

Afla mai multe

Ahrefs

Instrumentul acesta poate sa-ti dea batai de cap la pronuntia lui, dar cu siguranta ti le va lua pe cele legate de optimizarea pentru motoarele de cautare a site-ului tau. Ahrefs este o platforma complexa si extrem de bine documentata, care iti permite sa gasesti cuvintele cheie, sa faci audit la site, sa analizezi linkurile care vin spre site-ul tau etc.

Afla mai multe

Omniconvert

Este un instrument de optimizare a ratei de conversie, care te ajuta sa optimizezi calatoria clientului prin palniile tale de vanzare. Dar nu oricum, dupa ureche, ci prin decizii bazate pe date concrete. Omniconvert este ideal pentru companiile eCommerce care se orienteaza tot mai mult spre a-si multumi si incanta clientii.

Afla mai multe

Hotjar

Asa-i ca ar fi de mare ajutor sa stii ce fac vizitatorii site-ului tau? De exemplu, sa afli pe ce pagini intra, pe ce dau sau nu dau click, pe ce sectiuni ale site-ului isi petrec mai mult timp.
Exact asta te ajuta sa faci Hotjar. Iti permite sa vezi pe video traseul clientilor potentiali pe o pagina din site, sa creezi heatmaps si sa iei decizii de business in functie de date.

Afla mai multe