Digital Maturity Assesment 

Clarifica punctul unde te situezi acum si ce pasi ai de parcurs in transformarea digitala a afacerii tale

Avem 15 ani de experienta in comert online, transformare digitala si business online. Te ajutam sa iti atingi obiectivele afacerii tale online.

Solicita o sesiune gratuita de consultanta timp de 30 de minute alaturi de Cosmin Costea si haide sa gasim impreuna solutiile potrivite pentru transformarea digitala a afacerii tale!

Vreau evaluare

Esti in cautarea unui ghid pentru transformarea digitala a afacerii tale?

Fa cunostinta cu mentorul tau! 

Salut, eu sunt Cosmin Costea.

Am pus bazele COSTEAconsulting dupa o cariera de 15 ani  in management, eCommerce, Digital Marketing si OmniChannel Retail. Cateva din proiectele in care am lucrat:  Metro, Heineken, SAP, Carrefour, IKEA, Synevo, Electrica, Altex si multe altele, din 2018 ma ocup exclusiv de eCommerce si Transformare Digitala.

Inca din 2010 am inceput sa conturez o metoda de lucru proprie, pe care am numit-o: Cei 7 piloni ai businessului eCommerce. De atunci, de 10 ani ii aplic si ii invat pe clientii mei din Romania, din Europa si din lume, sa ii foloseasca. Ce face aceasta metoda sa fie atat de puternica? O optimizez constant, o finisez, o fac sa fie cat mai actionabial si mai concreta, in functie de realitatea din piata.

Ce am inteles eu personal din acest drum pe care am ales sa merg?

Am inteles ca nu poti reusi singur. In eCommerce ai nevoie de o echipa si de cineva care sa te calauzeasca. Cineva care a fost acolo, care a trecut prin ce treci tu acum, si care a reusit sa faca ce iti doresti si tu, acum: sa reusesti.

Acum, alaturi de echipa mea te ajut ofer consultanta si suport pentru ca toate afacerile de eCommerce sa aiba aiba parte de un start bun, de indrumare la fiecare pas si de succes.

Experienta profesionala

eCommerce Trainer
& Consultant

Deloitte Digital
Strategy Director

eCommerce &
CRM Development

eCommerce
Manager

Executive MBA
(Sheffield, UK)

De ce sa lucrezi cu noi?

Arrow-DowninCircle Suntem o echipa de experti in eCommerce, orientata catre rezultate concrete, directe si masurabile indiferent de provocarea afacerii tale
Arrow-DowninCircle Prin serviciul nostru de consultanta ai parte de fapte, nu povesti, pentru ca mergem direct la sediul firmei si in depozit, unde lucram cot la cot cu echipa ta pana iese totul asa cum ne-am propus
Arrow-DowninCircle Servicile noastre de consultanta se bazeaza pe o metoda validata in 15 ani de activitate cu diverse companii, mici, mijlocii si mari, atat B2B cat si B2C
Arrow-DowninCircle Gandim dincolo de click si devenim parte din echipa ta pentru ca afacerea ta sa experimenteze cresterea prin costuri si procese optimizate, vanzari mai generoase si clienti care vor reveni iar si iar
Arrow-DowninCircle Aprofundam fiecare subiect si il despicam pana ajungem la miezul problemei si la solutii concrete care functioneaza pentru afacerea ta
Vreau evaluare

In ce consta evaluarea maturitatii digitale a companiei?

Se desfasoara ca o serie de interviuri, cu mai multe persoane din compania ta, de pe diverse pozitii si departamente. Acesti colegi vor primi un set de intrebari din partea noastra.

Pe baza raspunsurilor vor rezulta 2 note, una care maturitatea digitala actuala a companiei si alta indica ce se poate face la acest capitol in urmatoarele 6 luni.

Evaluarea se incheie cu un set amplu de initiative care vor fi implementate in companie, pe baza unui sistem de prioritizare foarte precis.

Ce castigi daca folosesti acest modul de consultanta?

Intelegi clar unde se afla compania ta in acest moment la nivel de maturitate digitala
Iti oferim o evaluare precisa a companiei
Echipa ta va fi implicata activ in procesul de transformare digitala
Primesti un roadmap de implementare pe termen scurt si mediu(6-18 luni)
Ai la dispozitie un sistem clar de prioritizare a initiativelor de transformare digitala, in functie de efort, cost, complexitatea activitatii si integrarea cu strategia companiei.
Vreau evaluare

Cui se adreseaza


Antreprenorilor aflati la inceput de drum

Antreprenorilor care au experienta, dar au nevoie de sprijin suplimentar pentru transformarea digitala a companiei

Managerilor din companii care au primit misiunea de a incepe transformarea digitala a companiei

Managerilor care conduc deja un business online si vor sa-l duca la nivelul urmator

Uite ce spun clientii despre noi

Putine sunt cursurile profesionale pe care un specialist/manager cu peste 15 ani experienta sa le faca in Romania si sa plece imbunatatit. Cursurile echipei Costea Consulting sunt o placere- atat profesionala, cat si sociala. Informații valoroase, informatii ancorate in realitatea businessului, dar si in realitatea dinamicii pietei, iar structura informatiei e fix pe sufletul meu. Il apreciez foarte mult pe Cosmin Costea si felicit echipa pentru produsele de calitate. Recomand cu cea mai mare convingere.

Andreea Cristoforidis360◦ Business Professional

Cursul lui Cosmin este foarte cuprinzator si foarte bine organizat. Ai posibilitatea sa afli chestiuni concrete de eCommerce din diverse perspective si poti intreba fara probleme tot ce te preocupa. Sunt de parere ca orice proprietar de business online are nevoie de informatiile oferite de Cosmin, pentru a-si dezvolta afacerea intr-un mod organizat si corect.

Adriana SzaszMarketing Manager, Saloanele Magic

Am ales cursul lui Cosmin tocmai pentru experienta pe care o are in domeniu si pentru ca am vrut sa adun la un loc toti pasii pe care trebuie sa-i urmez intr-un business online. Aveam informatii, dar nu erau atat de bine structurate intr-un singur loc.

Florin FrunzaFondator Colibri Art