fbpx

Optimizeaza corect afacerea ta de eCommerce prin solutii concrete si personalizate

Avem 15 ani de experienta in comert online, transformare digitala si business online. Te ajutam sa iti atingi obiectivele afacerii tale online.

Solicita o sesiune gratuita de consultanta timp de 30 de minute alaturi de Cosmin Costea si haide sa gasim impreuna solutiile potrivite pentru nevoile afacerii tale de eCommerce!​

Ai nevoie de indrumare in dezvoltarea afacerii tale de eCommerce?

Ai ajuns in locul potrivit! Fa cunostinta cu expertul tau de eCommerce orientat catre rezultate.

Salut, eu sunt Cosmin Costea.

Dupa o cariera de 15 ani  in management, eCommerce, Digital Marketing si OmniChannel Retail. Cateva din proiectele in care am lucrat:  Metro, Heineken, SAP, Carrefour, IKEA, Synevo, Electrica, Altex si multe altele, din 2018 ma ocup exclusiv de eCommerce si Transformare Digitala.

Inca din 2010 am inceput sa conturez o metoda de lucru proprie, pe care am numit-o: Cei 7 piloni ai businessului eCommerce. De atunci, de 10 ani ii aplic si ii invat pe clientii mei din Romania, din Europa si din lume, sa ii foloseasca. Ce face aceasta metoda sa fie atat de puternica? O optimizez constant, o finisez, o fac sa fie cat mai actionabial si mai concreta, in functie de realitatea din piata.

Ce am inteles eu personal din acest drum pe care am ales sa merg?

Am inteles ca nu poti reusi singur. In eCommerce ai nevoie de o echipa si de cineva care sa te calauzeasca. Cineva care a fost acolo, care a trecut prin ce treci tu acum, si care a reusit sa faca ce iti doresti si tu, acum: sa reusesti.

Acum, alaturi de echipa mea te ajut ofer consultanta si suport pentru ca toate afacerile de eCommerce sa aiba aiba parte de un start bun, de indrumare la fiecare pas si de succes.

Experienta profesionala

 eCommerce Trainer & Consultant

Deloitte Digital Strategy Director

 eCommerce & CRM Development

eCommerce Manager

Logo_METRO.svg

             Executive MBA              (Sheffield, UK)

De ce sa lucrezi cu noi?

Suntem o echipa de experti in eCommerce, orientata catre rezultate concrete, directe si masurabile indiferent de provocarea afacerii tale

Servicile noastre de consultanta se bazeaza pe o metoda validata in 15 ani de activitate cu diverse companii, mici, mijlocii si mari, atat B2B cat si B2C

Aprofundam fiecare subiect si il despicam pana ajungem la miezul problemei si la solutii concrete care functioneaza

Prin serviciul nostru de consultanta ai parte de fapte, nu povesti, pentru ca mergem direct la sediul firmei si in depozit, unde lucram cot la cot cu echipa ta pana iese totul asa cum ne-am propus

Am aplicat cei 7 piloni au unei afaceri de eCommerce in zeci de proiecte, in nise de activitate din cele mai variate, de la retail la distributie, fashion, asigurari, telecom, farma, automotive, electro-IT, mobila, DIY

Gandim dincolo de click si devenim parte din echipa ta pentru ca afacerea ta sa experimenteze cresterea prin costuri si procese optimizate, vanzari generoase si clienti care vor reveni iar si iar

COSTEAconsulting are o experienta dovedita in ceea ce priveste cresterea afacerilor eCommerce si atingerea obiectivelor de transformare digitala in domeniul de eCommerce

Clienti care au crescut alaturi de noi

Cui se adreseaza

Antreprenorilor aflati la inceput de drum

Managerilor din companii care au ca scop atingerea obiectivelor de eCommerce

Antreprenorilor cu experienta, dar care au nevoie de sprijin suplimentar pentru dezvoltarea afacerii de eCommerce

Managerilor care conduc un business online si vor sa-l duca la nivelul urmator fara riscuri

Ai nevoie de ajutor pentru afacerea ta de eCommerce? Solicita o sesiune de consultanta gratuita! 

Gasim solutii concrete pentru cei 7 piloni ai afacerii tale de eCommerce

Strategie & Planificare & Scalare

Te ajutam cu analiza celor mai importante aspecte ale afacerii tale: piata, competitie si clienti. Formulam viziunea si strategia afacerii tale de eCommerce pe termen lung si scriem impreuna planul de afacere dupa Business Model Canvas.

Echipa & Parteneri & Procese

Monitorizam performanta echipei tale cu ajutorul unui sistem eficient de evaluare si a unor indicatori de performanta bine stabiliti. Folosim concepte precum Agile si Scrum pentru a spori modul de lucru in echipe si lucram la optimizarea proceselor interne din afacerea ta.

Marketing & Clienti & Segmentare

Conturam avatare de clienti si te ajutam cu pozitionarea afacerii tale in piata in functie de competitie si audienta. Inveti cum functioneaza principalele canale de marketing si aprofundezi conceptul de growth hacking.

Comercial & Sortiment & Vanzari

Stabilim impreuna sortimentatia de produse de produse: Intindere Vs Adancime, sortiment online, brand privat si cream politica comerciala a magazinului tau online. Descoperim impreuna cele mai bune mecanisme de optimizare a vanzarilor si modalitati de raportare in departamentul comercial: in platforma de eCommerce si in Google Analytics.

Financiar & Legal & Raportare

Construim cot la cot bussiness case-ul, bugetul si planificarea anuala pentru magazinul tau online. Punem bazele unei afaceri de eCommerce in concordanta cu normele GDPR si cadrul legal din Romania si UE.

Tehnologie & Proiect & Webshop

Dezvoltam impreuna un site web ce are la baza experienta consumatorilor si imbunatatirea vanzarilor prin optimizarea cosului de cumparaturi, a paginilor de categorie, de produse, de checkout, etc. Inveti cum se fac integrarile magazinului tau cu procesatorii de plati si curierii si cum sa folosesti eficient fluxurile de date din ERP & CRM.

Logistica & Suport & Analiza

Lucram impreuna la managementul stocurilor: comanda stoc, aprovizionare, receptie, depozitare & manipulare, picking, retur & refund, inventar, KPI sau chei de protocol. Alegem cele mai bune metode de suport pentru clienti, precum live chat, chatbot sau pagina de intrebari frecvente pentru clienti care sa revina din nou la tine.

Uite ce spun clientii despre noi

Andreea Cristoforidis

Putine sunt cursurile profesionale pe care un specialist/manager cu peste 15 ani experienta sa le faca in Romania si sa plece imbunatatit. Cursurile echipei Costea Consulting sunt o placere- atat profesionala, cat si sociala. Informații valoroase, informatii ancorate in realitatea businessului, dar si in realitatea dinamicii pietei, iar structura informatiei e fix pe sufletul meu. Il apreciez foarte mult pe Cosmin Costea si felicit echipa pentru produsele de calitate. Recomand cu cea mai mare convingere.”

”Cursul lui Cosmin este foarte cuprinzator si foarte bine organizat. Ai posibilitatea sa afli chestiuni concrete de eCommerce din diverse perspective si poti intreba fara probleme tot ce te preocupa. Sunt de parere ca orice proprietar de business online are nevoie de informatiile oferite de Cosmin, pentru a-si dezvolta afacerea intr-un mod organizat si corect.”

Florin Frunza

”Am ales cursul lui Cosmin tocmai pentru experienta pe care o are in domeniu si pentru ca am vrut sa adun la un loc toti pasii pe care trebuie sa-i urmez intr-un business online. Aveam informatii, dar nu erau atat de bine structurate intr-un singur loc.”

Solicita o sesiune de 30 de minute de consultanta in eCommerce cu Cosmin Costea!

gratuit
  • analizam situatia afacerii tale
  • identificam problemele majore
  • stabilim un plan de bataie

Ai o intrebare? Gaseste raspunsul aici!

Noi suntem aici pentru a identifica cele mai dureroase probleme ale afacerii tale. Aducem clarirtate situatie actuale si prioritizam activitatile care trebuiesc optimizate in functie de fiecare pilon al afacerii tale de eCommerce. 

Nu mai e cazul sa pierzi timp si bani inutil, sa faci din afacerea ta un experiment. eCommerce-ul este un domeniu complex, provocator, nu vei reusi singur.  Metoda noastra de lucru este validata si testata in piata. Aplicata la start-up-uri si la companii de milioane de euro. A functionat peste tot la fel. Spectaculos. 

Nu exista costuri fixe pentru acest serviciu. Depinde de natura business-ului tau si de nevoile pe care acesta le are. Iti vom putea oferi un pret doar dupa evaluarea afacerii tale de eCommerce, deci nu mai sta pe ganduri si solicita chiar acum sesiunea de consultanta gratuita. 

Ajutam echipele si antreprenorii saprofite de oportunitatile noii
economii digitale.

Contacteaza-ne