fbpx

MasterClass logistica in eCommerce

Descopera cum sa iti cresti afacerea ta de eCommerce prin optimizarea proceselor logistice

Ti-am pregatit un MasterClass cu informatii testate si validate in piata, metode concrete si actionabile pentru toate procesele logistice din business-ul tau online!

Data: 6 octombrie 2020
Durata: 9:30-17:30

_DSC8257

*Profita acum de o reducere de 51,5% la MasterClass-ul de logistica in eCommerce. Oferta valabila pana in 5 octombrie 2020, ora 23:59.*

De ce sa participi la acest Masterclass?

Vei primi informatii actionabile si testate intr-un MasterClass ce are la baza pilonul de Logistica din ‘’Cei 7 piloni ai unei afaceri in eCommerce’’- o metodologie proprie, perfectata si validata, iar si iar, din 2010 pana in prezent, cu afaceri din diverse nise.

Logistica iti va deveni un aliat, dupa ce vei intelege cum sa stabilesti obiective indraznete, dar in acelasi timp realizabile pentru fiecare operatiune din procesul de aprovizionare.

Vei lua parte la un curs bazat pe strategii concrete, studii de caz si exemple pentru o logistica care sa mearga struna! Mai mult, vei afla mici secrete si raspunsuri specifice la toate intrebarile care te framanta, din partea unui expert in eCommerce.

In cele 8 ore de curs vei invata pas cu pas cum cum sa optimizezi cele mai importante procese ale departamenului de logistica, precum aprovizionare, receptie marfa, depozitare, expediere, calcul de comanda si multe altele.

Se apropie Black Friday, asigura-te ca faci fata provocarii logistice. Acum e momentul ideal sa inveti cum sa gestionezi corect si eficient partea de logistica din afacerea ta, in perioade de varf.

La sfarsitul cursului, pe langa bonusurile valoroase pe care ti le oferim, te vei putea bucura de toate informatiile de care ai nevoie intr-un singur loc, nu va mai trebui sa pierzi timp cautand informatii din zeci de surse, care se mai si contrazic intre ele.

Pentru cine este cursul?

Antreprenori care isi extind sau adapteaza afacerea in mediul online

Manageri care isi doresc sa optimizeze procesele afacerii lor de eCommerce

Startupuri care vor sa aiba ”o harta” clara, pentru a porni cu dreptul in eCommerce

Toti cei care vor sa le ofere clientilor o experienta mai buna online

Fa cunostinta cu mentorul tau

Am pus bazele COSTEAconsulting dupa o cariera de 15 ani in management, eCommerce, Digital Marketing si OmniChannel Retail. De-a lungul timpului am lucrat cu companii de top, precum Metro, Heineken, SAP, Carrefour, IKEA, Synevo, Electrica, Altex si multe altele.

Din 2018 ma ocup exclusiv de eCommerce si Transformare Digitala. Am ales sa merg pe un drum plin de provocari,  un drum care mi-a oferit sansa sa fiu eu, sa devin mai bun in fiecare zi si sa pot intinde o mana de ajutor catre toti cei care au nevoie de un partener de incredere in eCommerce.

Experienta m-a facut sa inteleg multe. Am inteles ca nu poti reusi singur. In eCommerce ai nevoie de o echipa si de cineva care sa te calauzeasca. Cineva care a fost acolo, care a trecut prin ce treci tu acum, si care a reusit sa faca ce iti doresti si tu, acum: sa reusesti.

Stiam ca asta e calea mea inca din 2010, atunci cand am pus bazele metodei de lucru: Cei 7 piloni ai unei afaceri in eCommerce. . De atunci, am aplicat-o, testat-o, perfectat-o si validat-o in multe proiecte, in companii mari si in start-up-uri. De fiecare data a functionat si a produs bani, multi bani.  Am lucrat cu companii care au pornit de la 0 si au ajuns la milioane de euro.

Acum, alaturi de echipa mea te ajut prin materiale de training gratuite si premium sa dezvolti un business eCommerce de succes.

Ce inveti concret din acest Masterclass?

Bonusuri

BONUS 1: O sesiune gratuita de consultanta individuala de 30 minute cu Cosmin Costea in valoare de 100 € +TVA

BONUS 2: O lista de resurse utile si furnizori de servicii, care sa te ajute in dezvoltarea afacerii tale in eCommerce, evaluata la 100 € +TVA

BONUS 3: Un checklist in format PDF cu toate activitatile din Masterclass-ul de logistica, evaluat la 100 € +TVA

BONUS 4: MasterMind cu toti participantii, imediat dupa finalizarea cursului, unde vei putea povesti in detaliu despre provocarile si problemele de care te lovesti in logistica, vei primi raspunsuri si cele mai bune recomandari pentru nevoile afacerii tale. Nepretuit!

Garantie 100%

Daca dupa acest Masterclass nu inveti nimic nou si util despre optimizarea proceselor in departamentul de logistica a afacerii tale, poti sa ne ceri banii inapoi.

Ne contactezi in termen de 7 zile calendaristice de la data finalizarii cursului si noi iti restituim integral suma investita.

Vei pierde bonusurile, dar vei putea pastra inregistrarea cursului. 

 

Uite ce spun clientii despre noi

Andreea Cristoforidis

Putine sunt cursurile profesionale pe care un specialist/manager cu peste 15 ani experienta sa le faca in Romania si sa plece imbunatatit. Cursurile echipei Costea Consulting sunt o placere- atat profesionala, cat si sociala. Informații valoroase, informatii ancorate in realitatea businessului, dar si in realitatea dinamicii pietei, iar structura informatiei e fix pe sufletul meu. Il apreciez foarte mult pe Cosmin Costea si felicit echipa pentru produsele de calitate. Recomand cu cea mai mare convingere.”

”Cursul lui Cosmin este foarte cuprinzator si foarte bine organizat. Ai posibilitatea sa afli chestiuni concrete de eCommerce din diverse perspective si poti intreba fara probleme tot ce te preocupa. Sunt de parere ca orice proprietar de business online are nevoie de informatiile oferite de Cosmin, pentru a-si dezvolta afacerea intr-un mod organizat si corect.”

Florin Frunza

”Am ales cursul lui Cosmin tocmai pentru experienta pe care o are in domeniu si pentru ca am vrut sa adun la un loc toti pasii pe care trebuie sa-i urmez intr-un business online. Aveam informatii, dar nu erau atat de bine structurate intr-un singur loc.”

Ce mai trebuie sa stii despre acest MasterClass?

Numarul de participanti este limitat la 12. Asigura-te ca ai locul rezervat!

Vei avea access la acest MasterClass dupa completarea formularului si achitarea taxei de participare.

Dupa inscriere, iti vom trimite un email cu toate informatiile necesare pentru inregistararea la MasterClass.

Cursul se va desfasura timp de 8 ore pe Zoom, de la 9:30 la 17:30. Punctualitatea e un factor cheie!

In termen de 3-4 zile de la finalizarea cursului, vei primi toate materialele pe email.

*Profita acum de o reducere de 51,5% la MasterClass-ul de logistica in eCommerce. Oferta valabila pana in 5 octombrie 2020, ora 23:59.*

Ajutam echipele si antreprenorii saprofite de oportunitatile noii
economii digitale.

Contacteaza-ne